Referenssit > Uudenmaan Tukitupa Oy

Osana keskittymistään ydinliiketoimintaansa, Esperi Care myi Uudenmaan Tukitupa Oy:n osakekannan. Toimimme järjestelyssä Esperin neuvonantajana.

 

Esperi Care aloitti vuoden 2019 alussa mittavat toimenpiteet hoivan laadun parantamiseksi ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseksi. Yhtiö kävi läpi samanaikaisesti liiketoimintojaan ja arvioi kehitystarpeita. Tähän liittyen Esperi teki päätöksen luopua kokonaisuudesta, joka pääasiassa liittyi mielenterveyskuntoutujien kotiin vietävien palveluiden tuottamiseen pääkaupunkiseudulla.

 

“Olen iloinen, että olemme löytäneet nyt myytävälle palvelukokonaisuudelle uuden omistajan, jolla on mahdollisuus ja halu kehittää toimintaa edelleen”, toteaa Esperin toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Ota yhteyttä, niin
voimme avustaa
sinuakin
tavoitteidesi
saavuttamisessa

Mikko Leino

Ryhdytään yhteistyöhön.

Pyydä lisätietoja tai sovi maksuton konsultaatio. Ensimmäiset keskustelut ovat maksuttomia ja aina luottamuksellisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään. Kykenemme yleensä jo tässä tapaamisessa kertomaan, mikä yrityksen myynnissä on järkevin polku edetä ja tarvittaessa opastamaan sinut myös muiden asiantuntijoiden luo.