Palvelut  > Yrityskaupat

Yrityskaupat - neuvonantopalvelut pk-yrityksille

Palveluumme kuuluu yrityskauppojen toteuttaminen kokonaisvaltaisesti: autamme järjestelyssä alusta loppuun – ensimmäisestä ajatuksesta uuden omistajan integraatioon saakka. Tarjoamme palveluitamme myös yrityskaupan eri vaiheisiin. 

Varaa maksuton aloituskonsultaatio.

sote yrityskauppa

Myyjän neuvonantaja

Jotta yrityskaupat voisi toteuttaa onnistuneesti, tulee myytävänä oleva kohde ensin kartoittaa sekä saattaa yritys myyntikuntoon. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi omistajarakenteen järjestelyjä, velkojen uudelleenjärjestelyä tai liiketoiminnalle epäolennaisten omaisuuserien myymistä. Toimimme myyjän neuvonantajana alustavista toimenpiteistä toiminnan siirtoon ja ostajan integraatioon saakka.

Myyjän neuvonantajana palveluumme kuuluu myytävän kohteen analysointi, ostajaehdokkaiden kartoitus ja aktiivinen myynti, tarjousten analysointi, kauppakirjaneuvotteluissa avustaminen sekä yrityskauppaan tarvittavien sopimusten ja muiden asiakirjojen laadinta.

Ostajan neuvonantaja

Autamme kartoittamaan ja tunnistamaan potentiaalisia ostokohteita strategiaanne sopivasti. Teemme kohteesta analyysin, jonka perusteella voimme tunnistaa mahdollisia riskejä. Avustamme myös rahoitusjärjestelyissä yritysostoa varten.

Ostajan neuvonantajan palveluumme kuuluu kohdeyritysten kartoitus, kontaktointi ja analyysit, avustaminen indikatiivisen tarjouksen laadinnassa, kauppakirjaneuvotteluissa avustaminen sekä yrityskauppaan tarvittavien sopimusten ja muiden asiakirjojen laadinta.

Autamme toteuttamaan yrityskaupan tuloksellisesti.

Etsimme parhaan ratkaisun

Huolehdimme kohteen markkinoinnista sekä ostajaehdokkaiden ja potentiaalisen ostokohteen tunnistamisesta. Paras ratkaisu voi löytyä ilmeisimpien vaihtoehtojen ulkopuolelta. Neuvomme lainsäädäntöön ja
verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Autamme koko yrityskauppaprosessissa

Edustamme yritystäsi kaikissa tilanteissa niin myyvään kuin ostavaan tahoon päin sekä viranomaisten kanssa. Pidämme
puoliasi joka tilanteessa. Avustamme tarvittaessa kaupan kohteen myyntikuntoon saattamisessa.

Toteutamme yrityskaupan

Varmistamme, että kaikki sopimukset ja sitoumukset, mukaan lukien lopullinen kauppakirja, ovat juridisesti päteviä ja yrityksesi näkökulmasta edullisia.

Onko ostaja jo löytynyt ja tarvitset ainoastaan apua yrityskaupan sopimuksissa?

Laadimme yksilöidyn kauppakirjan ja tarvittavat liitteet kiinteään hintaan. 

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.