Palvelut  > Yrityskaupat

Yrityskaupat pienille ja keskisuurille yrityksille

Palveluumme kuuluu yrityskauppojen toteuttaminen kokonaisvaltaisesti: autamme järjestelyssä alusta loppuun – ensimmäisestä ajatuksesta uuden omistajan integraatioon saakka. Meiltä on myös mahdollista saada apua yrityskaupan yksittäisiin osiin, kuten talousanalyysiin tai due diligence prosessiin. 

Myyjän neuvonantaja

Jotta yrityskaupat voisi toteuttaa onnistuneesti, tulee myytävänä oleva kohde ensin kartoittaa sekä saattaa yritys myyntikuntoon. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi omistajarakenteen järjestelyjä, velkojen uudelleenjärjestelyä tai liiketoiminnalle epäolennaisten omaisuuserien myymistä. Toimimme myyjän neuvonantajana alustavista toimenpiteistä toiminnan siirtoon ja ostajan integraatioon saakka.

Ostajan neuvonantaja

Autamme kartoittamaan ja tunnistamaan potentiaalisia ostokohteita strategiaanne sopivasti. Teemme kohteesta analyysin, jonka perusteella voimme tunnistaa mahdollisia riskejä. Avustamme myös rahoitusjärjestelyissä yritysostoa varten.

Autamme toteuttamaan yrityskaupan tuloksellisesti.

Etsimme parhaan ratkaisun

Huolehdimme kohteen markkinoinnista sekä ostajaehdokkaiden ja potentiaalisen ostokohteen tunnistamisesta. Paras ratkaisu voi löytyä ilmeisimpien vaihtoehtojen ulkopuolelta. Neuvomme lainsäädäntöön ja
verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Autamme koko yrityskauppaprosessissa

Edustamme yritystäsi kaikissa tilanteissa niin myyvään kuin ostavaan tahoon päin sekä viranomaisten kanssa. Pidämme
puoliasi joka tilanteessa. Avustamme tarvittaessa kaupan kohteen myyntikuntoon saattamisessa.

Toteutamme yrityskaupan

Varmistamme, että kaikki sopimukset ja sitoumukset, mukaan lukien lopullinen kauppakirja, ovat juridisesti päteviä ja yrityksesi näkökulmasta edullisia.

Ryhdytään yhteyistyöhön.