Referenssit > Tresvista Oy

Toteutimme Tresvista Oy:n hoivakiinteistön sale and leaseback järjestelyn.

 

Tresvista omisti hoivakiinteistön, jota samaan yritysryhmään kuuluva yhtiö operoi. Järjestelyssä kiinteistö myytiin ulkopuoliselle sijoittajalle, mutta aikaisempi yhtiö jatkaa toiminnan harjoittamista samoissa tiloissa. Tulosjärjestelyt Partners vastasi neuvotteluista kiinteistösijoittajien kanssa ja toimi myyjän neuvonantajana juridisissa kysymyksissä. Järjestelyssä etsimme kohteelle ostajan, neuvottelimme kaupalliset ehdot sekä avustimme myyjää kauppakirjan ja vuokrasopimusten laadinnassa.

 

“Järjestely eteni ripeästi ja Tulosjärjestelyt Partnersin syvällinen osaaminen sote-liiketoiminnasta ja kiinteistöistä auttoi järjestelyn onnistumisessa. Kokenut neuvonantaja oli meille suureksi avuksi järjestelyn onnistuneen läpiviennin kannalta”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Tapani Raatikainen.

Ota yhteyttä, niin
voimme avustaa
sinuakin
tavoitteidesi
saavuttamisessa

Mikko Leino

Ryhdytään yhteistyöhön.

Pyydä lisätietoja tai sovi maksuton konsultaatio. Ensimmäiset keskustelut ovat maksuttomia ja aina luottamuksellisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään. Kykenemme yleensä jo tässä tapaamisessa kertomaan, mikä yrityksen myynnissä on järkevin polku edetä ja tarvittaessa opastamaan sinut myös muiden asiantuntijoiden luo.