Referenssit > Madastra Oy

Tulosjärjestelyt Partners toimi myyjien neuvonantajana Madastra Oy:n osakekannan myynnissä Esperi Care Oy:lle.

Wanhustentalo Kotikumpu sijaitsee Piikkiössä luonnon keskellä Toivonlinnantien varrella. Päätalo ja erillinen Peippola-rakennus muodostavat yhdessä Wanhustentalo Kotikummun, jossa on yhteensä 50 asukaspaikkaa. Wanhustentalo Kotikummun pitkäaikaisena yrittäjänä on toiminut Heli Mäntsälä. Kaikkien Kotikummun työntekijöiden työsuhteet jatkuvat entisellään ja he siirtyvät Esperille vanhoina työntekijöinä.

”Kotikummussa eletään aktiivista arkea. On hienoa, että kodin elämä saa vahvan taustatuen ja tulee jatkumaan yhtä aktiivisena myös Esperillä”, taustoittaa Kotikummun johtaja Heli Mäntsälä.

”Yli 30-vuotinen yrittäjyys on ollut monipuolinen kokemus muutoksineen ja pitänyt yllä aktiivista otetta hoitoalan kehityksessä”, kuvailee Heli Mäntsälä.

Tulosjärjestelyt toimi myyjien Heli ja Jarmo Mäntsälän kaupallisina ja juridisina neuvonantajina koko yrityskauppaprosessin ajan.

Ota yhteyttä, niin
voimme avustaa
sinuakin
tavoitteidesi
saavuttamisessa

Mikko Leino

Ryhdytään yhteistyöhön.

Pyydä lisätietoja tai sovi maksuton konsultaatio. Ensimmäiset keskustelut ovat maksuttomia ja aina luottamuksellisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään. Kykenemme yleensä jo tässä tapaamisessa kertomaan, mikä yrityksen myynnissä on järkevin polku edetä ja tarvittaessa opastamaan sinut myös muiden asiantuntijoiden luo.