Referenssit > Fiksakatsastus Oy & Sulantien Autokatsastus Oy

Fiksukatsastus Oy Kokkolasta sekä Pietarsaaresta ja Sulantien Autokatsastus Oy Tuusulasta suomalaisen Plus Katsastus -ketjun omistukseen.

Tulosjärjestelyt Partners toimi yrityskaupassa myyjän neuvonantajana. Järjestelyssä Fiksukatsastus Oy:n liiketoiminta ja Sulantien Autokatsastus Oy:n koko osakekanta siirtyi Plus Katsastus Oy:n omistukseen. Myyjäyhtiöiden entiset omistajat jäävät Plus Katsastuksen palvelukseen.

Suomalainen Plus Katsastus -ketju on viime aikoina laajentunut voimakkaasti, ketjulla on yritysostojen jälkeen 38 katsastusasemaa ja sen valtakunnallinen markkinaosuus on 13% katsastusmarkkinoista ollen alan toiseksi suurin toimija. Konsernin liikevaihto kasvaa yli 20 miljoonan euron, työllistäen n. 200 alan ammattilaista. Yrityksen pääkonttori toimii Raisiossa.

Lisätietoa yrityskaupasta Pietarsaaren Sanomien jutussa:

https://www.pietarsaarensanomat.fi/artikkeli/kokkolan-ja-pietarsaaren-fiksukatsastukset-myytiin-liittyvat-osaksi-plus-katsastus-ketjua
Kuvituskuva: Tomi Vesiharju

 

Lue yrittäjä Kari Wallinin mietteet yrityskauppaprosessista.

Ota yhteyttä, niin
voimme avustaa
sinuakin
tavoitteidesi
saavuttamisessa

Mikko Leino

Ryhdytään yhteistyöhön.

Pyydä lisätietoja tai sovi maksuton konsultaatio. Ensimmäiset keskustelut ovat maksuttomia ja aina luottamuksellisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään. Kykenemme yleensä jo tässä tapaamisessa kertomaan, mikä yrityksen myynnissä on järkevin polku edetä ja tarvittaessa opastamaan sinut myös muiden asiantuntijoiden luo.