Referenssit > Grupo Uno Oy

Toimimme Grupo Uno Oy:n osakkaiden neuvonantajana yhtiön myynnissä.

Järjestelyssä kotimainen sijoitusyhtiö, jonka kiinteistösijoitustoiminta on keskittynyt ulkomaille, myytiin toiselle kotimaiselle yhtiölle osakekaupalla.

Laadimme järjestelyyn tarvittavat kauppakirjat ja muun dokumentaation, ja toimimme myyjän neuvonantajana yrityskauppaprosessin aikana.

“Tulosjärjestelyt Partners Oy on toimeksiannostamme hoitanut tehokkaasti yhtiö- ja kiinteistökauppamme, ottaen uskottavasti huomioon osapuolten näkemyksiä ja antaen selkeitä neuvoja, jotka edesauttoivat kaupan syntymistä viivytyksettä. Kiistoilta ja väärinymmärryksiltä vältyttiin osapuolten kesken. Mielellämme suosittelemme Tulosjärjestelyt Partners Oy!” Filip Hamro-Drotz/Grupo Uno Oy: ent. puheenjohtaja

Ota yhteyttä, niin
voimme avustaa
sinuakin
tavoitteidesi
saavuttamisessa

Mikko Leino

Ryhdytään yhteistyöhön.

Pyydä lisätietoja tai sovi maksuton konsultaatio. Ensimmäiset keskustelut ovat maksuttomia ja aina luottamuksellisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään. Kykenemme yleensä jo tässä tapaamisessa kertomaan, mikä yrityksen myynnissä on järkevin polku edetä ja tarvittaessa opastamaan sinut myös muiden asiantuntijoiden luo.