Palvelut  >  Talous

Talouden analyysit liiketoiminnan kehittämiseksi

Teemme kassavirta- ja kannattavuuslaskelmia, jotta pystyt vertailemaan yrityksesi pitkän aikavälin taloudellisia vaihtoehtoja ja kehittämään liiketoimintaasi näiden tietojen pohjalta. Avustamme talouden analyysien teossa ja niiden arvioinnissa. Laskelmien perusteella autamme sinua tunnistamaan, mitkä ovat yrityksellesi parhaat tulevaisuuden vaihtoehdot.

Talouden palvelumme sopii yrityksille, jotka haluavat varmuutta päätöksentekoonsa.

Käymme kanssasi yksityiskohtaisesti läpi tekemämme laskelmat, jotta voimme varmistaa, että tuottamamme informaatio on varmasti käytettävissäsi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ymmärtävät, miten talouslaskelmia voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä ja suunnittelussa. Emme siis tyydy vain lähettämään taulukoita ja niiden johtopäätöksiä, vaan avaamme laskuissa käytettyjä tunnuslukuja ja niiden merkityksiä liiketoimintaan sekä avustamme laskelmien tulkinnassa.

Autamme hahmottamaan pitkän aikavälin taloudellisia vaihtoehtoja.

tulosyritysjarjestelyt-e1631180866301.jpg

Rahoitusjärjestelyt

Toimimme asiakkaillemme taloudellisena neuvonantajana oman ja vieraan pääoman ehtoisen rahoituksen hankinnassa. Avustamme rahoitusjärjestelyissä kokonaisvaltaisesti – suunnittelussa, neuvotteluissa ja toteutuksessa.

Teemme kantokyky- ja kassavirtalaskelmia, arvonmäärityksiä ja liiketoimintaanalyysejä päätoksentekosi tueksi sekä voimme tukea sinua rahoitusratkaisuiden analysoinnissa .

Autamme kartoittamaan erilaisia rahoitusratkaisuja yrityksellesi.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut

Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.