Miten Tulosjärjestelyt voi auttaa yritystäsi?

Olemme yrityskauppoihin, yrityksen omistusjärjestelyihin ja rahoitukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Talouden ja juridiikan alan osaamisemme antaa meille tehokkaat työkalut yrityksesi pienten ja suurten tarpeiden täyttämiseksi – aina juridisesta neuvonannosta yrityskauppoihin. Räätälöimme palvelut aina asiakkaalle sopiviksi.

Haluamme olla sinun ja yrityksesi pitkäaikainen kumppani, emmekä siksi koskaan toteuta toimeksiantoasi liukuhihnataktiikalla tai sarjatyönä.

Toimiessasi meidän kanssamme tiedät ja saat nähdä, että sinusta välitetään.

Emme ota vastaan enempää toimeksiantoja kuin pystymme kullakin hetkellä toteuttamaan. Meille laatu on tärkeämpää kuin määrä.

Palvelemme kotimaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä koko maassa.

Meille jokainen asiakas yrityksineen on ainutlaatuinen, minkä vuoksi haluamme palvella yksilöllisesti aina oikean tarpeen mukaisesti. Vuosien kokemuksemme yritysjärjestelyiden, juridiikan sekä talous- ja liiketoiminta-analyysien saralla auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa ja hermoja. Yhteistyössä tärkein tekijä on asiakas.

Onko kysymyksiä?

Vastauksia saat sopimalla maksuttoman konsultaation, jossa keskustelumme on – luonnollisesti – täysin luottamuksellista eikä sido sinua mihinkään. Konsultaatiossa pystymme kartoittamaan toiveidesi pohjalta sinulle parhaat vaihtoehdot, ja jos emme päädy yhteistyöhön, osaamme opastaa sinut myös muiden asiantuntijoiden luokse.

Filosofiamme

Tuloksellisuus

Toiminnan korkeat standardit ja tavoitteet ovat työmme perusta. Käytössämme on tulospohjainen hinnoittelu. Et maksa meille mitään, ellemme pysty saavuttamaan sovittua lopputulosta.

Into

Suhtaudumme innokkaina haasteisiin ja etsimme avoimesti parasta ratkaisua asiakkaidemme tarpeisiin. Tartumme aktiivisesti toimeen ja saamme tuloksia aikaiseksi. Emme lannistu epäonnistumisista, vaan jatkamme, kunnes löydämme ratkaisun.

Meillä et ole yksi sadoista asiakkaista muiden joukossa, vaan keskitymme toimeksiantoosi innokkaasti ja huolellisesti. Etsimme aina markkinoiden parhaat mahdolliset ostaja- tai myyjäehdokkaat, emmekä lähetä materiaalejasi kymmenille tuhansille ehdokkaille toivoen parasta.

Asiakaskeskeisyys

Boutique-toimijana pidämme asiakasta kaiken toimintamme lähtökohtana. Haluamme olla pitkäaikainen ja ammattitaitoinen kumppani sekä tarjota kaikille asiakkaillemme vain parasta palvelua.

Tarjoamme asiakkaillemme vain räätälöityä palvelua, emme ylitehostettua ja systematisoitua sarjatoimintaa. On päivänselvää, että jokaista yritystä ei voi palvella samalla konseptilla, emmekä pyrikään tähän. Emme myöskään myy sinulle palveluita, joita et tarvitse.

Luotettavuus

Luotettavuus ja laatu ovat kaiken toimintamme perusta. Sovitaan, mitä tehdään – ja voit luottaa työmme laatuun. Kerromme sinulle avoimesti, jos emme ole sinulle paras kumppani tilanteeseesi nähden.

Avustamme yrityskaupoissa kokonaisvaltaisesti.